Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Provozovatel webových stránok www.testy-spotrebicov.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje (ďalej aj „údaje“) sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzať v súlade s platnými zákonnými ustanoveniami v oblasti ochrany osobných údajov ( GDPR).

Bezpečie a ochrana osobných údajov je pre nás prioritou. Nižšie vás informujeme o Zásadách nakladaní s osobnými údajmi ( „Zásady“) ao tom, ako a aké osobné údaje používame.

1. Osobné údaje

1.1. Kategória osobných údajov

Hlavné údaj s ktorým tieto webové stránky pracujú je cookie. Cookie nezhromažďujeme, dochádza iba k odovzdaniu identifikátora partnerským affiliate a analytickým spoločnostiam na základe oprávneného záujmu. Ak nás kontaktujete, spracovávame vaše meno a e-mailovú adresu.

1.2. Účely nakladania s osobnými údajmi:

  • Poskytovanie služieb a ichzlepšovanie.

Aby sme mohli vytvárať obsahovo zaujímavé webové stránky a zlepšovať ich k Vašej spokojnosti, využívame Vaše osobné údaje (cookie) s cieľom prijímať informované rozhodnutia. K tomu používame analytické prehľady v systéme Google Analytics, a to na základe nášho oprávneného záujmu odvíjajúceho sa od slobody podnikania a spočívajúceho v nevyhnutnosti zlepšovania poskytovaných služieb kvôli úspechu v hospodárskej súťaži.

Podľa týchto údajov Vás však nemožno identifikovať.

  • Spracovávanie cookies z našich webových stránok.

V prípade, že máte vo svojom webovom prehliadači povolené cookies, spracovávame záznamy správania z cookies umiestnených na našich stránkach, a to na účely zabezpečenia lepšieho prevádzky našich internetových stránok a za účelom identifikácie nášho webu u našich partnerov pre možnosť pripísania prípadnej provízie. Viac informácií nájdete v samostatnej kapitole tohto dokumentu.

  • Komunikácia.

V prípade, že nás kontaktujete e-mailom, alebo cez kontaktný formulár, využívame údaje (meno a e-mailová adresa) výlučne za účelom komunikácie s vami, aby sme mohli zareagovať na vašu otázku alebo komentár. Máte právo kedykoľvek požiadať o zmazanie týchto údajov (právo byť zabudnutý). Údaje sú bezpečne uložené, nie sú odovzdávané tretím stranám a nakladá s nimi len osoba preškolená v ochrane osobných údajov a legislatíve GDPR.

1.3. Odovzdanie osobných údajov tretím stranám

Vaše osobné údaje (cookie) budú poskytnuté tretím stranám či inak sprostredkované len vtedy, ak je to potrebné, na základe oprávneného záujmu:

  • a) našim partnerom v affiliate systémoch;
  • b) spoločnosti Google v rámci systému Google Analytics;
  • c) verejným orgánom (napr. polícia)

Ak tretie osoby použijú údaje v rámci ich oprávneného záujmu, nenesieme za tieto spracovanie správcu zodpovednosť. Táto spracovanie sa riadi zásadami spracovanie osobných údajov príslušných spoločností a osôb.

2. Zabezpečenie osobných údajov

2.1. Zabezpečenie osobných údajov

Spolupracujeme iba s partnermi, ktorí preukázateľne nakladajú s dátami v súlade s nariadením GDPR.

3. Webové stránky

3.1. Súbory cookies

Naše stránky používajú tzv. Cookies. Cookies nám v rámci províznych systémov umožňujú generovať malé množstvo zisku, vďaka ktorému sme schopní pokryť náklady spojené s prípravou obsahu webu a správy stránok.

Cookies sú male textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači, smartfóne či inom zariadení a ktoré sa užívajú vo Vašom prehliadači. Viac informácií o súboroch cookies môžete nájsť tu.

Podľa týchto údajov Vás však nemožno identifikovať.

3.2. Využitie súborov cookies

Súbory cookie použité na týchto stránkach zostávajú uložené vo Vašom zariadení dlhodobo alebo kým ich ručne nevymažete (doba ponechania súborov cookie vo vašom zariadení závisí od nastavení samotnej cookie a nastavenia vášho prehliadača).

Používame analytické a trackingové cookie, ktoré nám pomáhajú zvýšiť zmysluplnosť nášho webu tým, že pochopíme, ako ho používatelia používajú, pomáhajú nám analyzovať výkon rôznych zdrojov návštevnosti a zaisťujú identifikáciu nášho webu u províznych partnerov.

3.3. Odmietnutie súborov cookies

Nastavenie použitie súborov cookies je súčasťou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookies v predvolenom nastavení automaticky prijíma. Súbory cookies možno pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo obmedziť len na Vami vybrané typy.

Informácie o prehliadačoch ao spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie nájdete na týchto webových stránkach alebo v ďalšej dokumentácii internetových prehliadačov

3.4. Odkazy

Tieto webové stránky obsahujú odkazy na iné webové stránky, ktoré sú praktické a obsahujú užitočné informácie. Upozorňujeme, že tieto stránky môžu byť vlastnené a prevádzkované ďalšími spoločnosťami a organizáciami a majú svoje vlastné zásady zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Nemáme nad nimi žiadnu kontrolu a nenesieme žiadnu zodpovednosť za akékoľvek informácie, materiály, produkty alebo služby zahrnuté alebo prístupné prostredníctvom takýchto webových stránok.

4. Práva dotknutých osôb

4.1. Práva:

  • Ak spracovávame vaše osobné údaje, môžete kedykoľvek požadovať bezplatnú informáciu o spracovaní svojich osobných údajov.
  • V prípade, že sa domnievate, že spracovanie osobných údajov vykonávame v rozpore s ochranou Vašich osobných údajov a zákonnými podmienkami ochrany osobných údajov, môžete požiadať o vysvetlenie, požadovať, aby sme odstránili takto vzniknutý stav, najmä môžete požadovať, vykonanie opravy, doplnenie, likvidáciu osobných údajov alebo blokáciu osobných údajov.
  • Pre uplatnenie svojich práv kontaktujte prevádzkovateľa webu. Obrátiť sa môžete aj na Úrad na ochranu osobných údajov.
  • Kedykoľvek môžete požiadať o vymazanie údajov a využiť práva byť zabudnutý. To sa však netýka tých osobných údajov, ktoré potrebujeme na splnenie zákonných povinností alebo na ochranu svojich oprávnených záujmov. K likvidácii údajov dôjde rovnako v prípade, že osobné údaje nebudú potrebné pre stanovený účel alebo ak bude uloženie Vašich údajov neprípustné z iných zákonom stanovených dôvodov.

5. Kontaktujte nás

V prípade akýchkoľvek otázok, komentárov alebo žiadostí ohľadom týchto Zásad nás neváhajte kontaktovať pomocou formulára uvedeného v kontaktoch.

6. Účinnosť

Tieto Zásady ochrany osobných údajov platí od 24.5.2018.